Ο δημητρης καμμενος των αν.ελ ηθελε να καουν τα στοιχεια της εξεταστικης για τα δανεια κομματων και μμε!

Το ενδεχόμενο ακόμη και να κάψουν τα στοιχεία της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια στα κόμματα και τα Μ.Μ.Ε συζητούν οι βουλευτές –μέλη της. Τα ντοκουμέντα φυλάσσονται –επτασφράγιστο μυστικό- στην αίθουσα 162, στον 1ο όροφο του κτιρίου της Βουλής.

Παραστατικά, καταθέσεις, πορίσματα που αποδεικνύουν τα περίφημα «θαλασσοδάνεια» και το αμαρτωλό τρίγωνο κομμάτων-τραπεζών-ΜΜΕ πρέπει να «χαθούν από προσώπου γής». Αυτό είναι το πνεύμα. Ποτέ να μην εκτεθούν στα …αδιάκριτα μάτια των πολιτών. Αυτών δηλαδή που θα πληρώσουν τα σπασμένα.

Η
δικαιολογία; Ότι αφορούν προσωπικά δεδομένα και πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εκβιασμό. Από ποιούς και πρός ποιούς άραγε;

«Να τα κάψουμε στην υψικάμινο»!

Χαρακτηριστικός ο διάλογος που έγινε στις 13 Ιανουαρίου στην εξεταστική επιτροπή. Ξεκίνησε από πρόταση του εκπροσώπου των ΑΝ.ΕΛ, Δημήτρη Καμμένου.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (ΑΝΕΛ): Ανησυχώ για τα στοιχεία και τα έγγραφα τα εντελώς απόρρητα της αίθουσας 162, τι θα γίνουν μόλις κλείσουμε και παραδώσουμε το πόρισμα. Προτείνω να γίνει ένα πρωτόκολλο παραλαβής αντιπροσωπευτικό των κομμάτων και να πάμε να τα κάψουμε στην υψικάμινο ή δεν ξέρω τι. Διότι, επειδή τα έχουμε διαβάσει όλα, δεν θα ήθελα να γίνουν αντικείμενο εκβιασμού ή οποιασδήποτε άλλης διαδικασίας πέραν των δημοκρατικών ηθών. Παρακαλώ, κύριε Πρόεδρε, να επιληφθούμε του ζητήματος.
Keywords