Ο αρχιερεας της τραπεζικης διαπλοκης γιαννης στουρναρας...και οι ρουφιανιες κατα της κυβερνησης συριζα

Αναταράξεις στο πολιτικό και τραπεζικό σύστημα προκαλεί το δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» που αποκαλύπτει υπονομευτικές διαρροές του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα προς συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα στην επιστολή που έφυγε από το γραφείο Τύπου του κ. Στουρνάρα με παραλήπτη γνωστό δημοσιογράφο, υπό
τον τίτλο «ο λογαριασμός των 100 ημερών», γίνεται προσπάθεια να παρουσιαστεί η εικόνα μιας ήδη χρεοκοπημένης χώρας «πριν καν αρχίσει η συζήτηση για χρεοκοπία...».

Αναλυτικά το δημοσίευμα της «Εφ.Συν.»

Υπονομευτικές διαρροές κατά της κυβέρνησης προς συγκεκριμένα ΜΜΕ φεύγουν από το γραφείο του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, όπως προκύπτει από e-mail που έχει στην κατοχή της η «Εφ.Συν.». Οι διαρροές στοχεύουν να παρουσιάσουν την εικόνα μιας ήδη χρεοκοπημένης χώρας «πριν καν αρχίσει η συζήτηση για χρεοκοπία...».

Από την επιστολή προκύπτει ότι και στην Ελλάδα, όπως και στις Βρυξέλλες, λειτουργεί εσωτερική «μονταζιέρα» και ένα από τα «ορμητήριά» της είναι το γραφείο του διοικητή της ΤτΕ. Μέσω αυτής προσφέρεται επιχειρηματολογία σε δημοσιογράφους προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος, η πρώτη κυβέρνηση της Αριστεράς να αποτελέσει απλώς μια παρένθεση.
Keywords
Τυχαία Θέματα