Ο αντωνης σαμαρας ηταν ο πρωτος που αρχισε να σπερνει το μισος για τα παιδια των μεταναστων -video ντοκουμεντο με τις δηλωσεισ-


Το ΠΡΕΖΑ TV δημοσιευει ξανα,αποσπασμα απο τη συνεντευξη του Αντωνη Σαμαρα στο enikos.gr,στο οποιο μεταξυ αλλων λεει "Εχουν γεμίσει οι μετανάστες τα νηπιαγωγεία και οι Ελληνες δεν μπορούν να μπουν στον παιδικό σταθμό. Αυτό τέρμα. Είναι ορισμένα πράγματα που κι εμένα με ενοχλούν όσο εσάς αλλά θα πρέπει να σταματήσουμε την καραμέλα ότι είναι ρατσισμός".
Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΔΗΛΩΣΗ
ΣΤΟ 2:49

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ,ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΣΠEIΡΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΤΟ ΜΙΣΟΣ,ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ,ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ...ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠ'ΟΤΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ...
ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΜΑΣ.
ΝΤΡΟΠΗ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕ ΓΑΜΙΔΙΑ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΤΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ KAI THN ΣΚΑΤΟΨΥΧΙΑ ΣΑΣ.
ΠΡΕΖΑ TV
Keywords
Τυχαία Θέματα