Νεες διωξεις για αμαρτωλη μκο και πρωην στελεχη του υπεξ

Μετά την παραπομπή του συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου, Αλεξ Ρόντου ασκήθηκε νέα ποινική δίωξη σε βάρος στελεχών του ΥΠΕΞ και εκπροσώπου της ΜΚΟ "Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης". Τα κονδύλια που δόθηκαν, φέρονται να χρησιμοποιήθηκαν για την αγορά δώρων και την πληρωμή λογαριασμών της ΔΕΗ.

..
Οι "μελανές" ημέρες της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης "Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης", η οποία κατά καιρούς έχει απασχολήσει την ελληνική Δικαιοσύνη, έρχονται ξανά στο προσκήνιο με τη νέα ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος δεκάδων εμπλεκομένων.
Κι ενώ ήδη οκτώ πρόσωπα, ανάμεσά τους ο Αλεξ Ρόντος, πρώην στενός συνεργάτης του Γ. Παπανδρέου και τέως επικεφαλής της Υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ), έχουν παραπεμφθεί να καθίσουν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τη διαχείριση κονδυλίων ύψους 9 εκατομμυρίων ευρώ, που φέρεται να εισέπραξε η ΜΚΟ το χρονικό διάστημα 2000 - 2004, η Εισαγγελία Διαφθοράς προχώρησε στην άσκηση ποινικών διώξεων για ακόμη δύο προγράμματα (2000-2001).
Keywords
Τυχαία Θέματα