Νεα επιθεση του μακη τριανταφυλλοπουλου στο νεκρο σωκρατη γκιολια και στο μανο κακλαμανο με αφορμη την υποθεση της θεσσαλονικης

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ZOUGLA.GR Ο ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΝΟ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟ...ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
ΠΑΡΑΚΑΤΩ
ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ZOUGLA.GR...ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ...
ΜΑΚΗ:
1) Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ.
ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕ Η "ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ'.
ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΑΚΗ...Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ.
ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΜΑΚΗ.
ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΛΕΣ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΉΣΥΧΟ.

2) Ο ΜΑΝΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ,ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ 9,ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ, ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.

3) ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΠΩΣ Η ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΝΟ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ,ΤΟΣΟ ,ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ALPHA , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΡΑΔΙΟ 9 (98,9FM) ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟ ΣΤΙΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ 3ΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

4)ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ 2Η ΦΟΡΑ.ΑΣΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ --- ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ.

Τα πρώτα επιβαρυντικά στοιχεία για τον βίο και την πολιτεία του Μάρκου Καραμπέρη και του κυκλώματος των τοκογλύφων στην Θεσσαλονίκη είχαν καταγραφεί ήδη από το 2005. Τότε ο Γ.Ρ. ο οποίος τυγχάνει να είναι και βασικός μάρτυρας στην υπόθεση αυτή, είχε θέσει στη διάθεση του γραφείου του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου τον πλήρη φάκελο με τα στοιχεία.

(Ο Μάνος Κακλαμάνος:)
Ο φάκελος δεν έφθασε ποτέ στα χέρια του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Είχαν προηγηθεί έξι ραντεβού του Γ.Ρ με τον συνεργάτη των εκπομπών «Ζούγκλα» και «Κίτρινος Τύπος» στην Θεσσαλονίκη. Το όνομα του συνεργάτη είναι Μάνος Κακλαμάνος και κατάγεται από τις Σέρρες. Ο φάκελος αυτός δόθηκε στην συνέχεια στον Αρχισυντάκτη της εκπομπής Σωκράτη Γκιόλια. Έκτοτε δεν έγινε καμία κουβέντα, ούτε καν μία απλή μνεία για το περιεχόμενο αυτού του φακέλου. Απλώς εξαφανίστηκε.
Keywords
Τυχαία Θέματα