Να ο "καλοσ" σκλαβενιτησ! λουκετο σε 2 καταστηματα του «βεροπουλου», στο δρομο 30 εργαζομενοι

Στο δρόμο «πέταξε» 30 εργαζόμενους η εργοδοσία του «Βερόπουλου», που προχώρησε στο κλείσιμο δύο καταστημάτων της στην Πτολεμαΐδα. Η διοίκηση της αλυσίδας σούπερ μάρκετ προχώρησε στην κίνηση αυτή, μετά την εξαγορά της από τον «Σκλαβενίτη», δείχνοντας με τον πιο γλαφυρό τρόπο ποια είναι η πολυπόθητη «ανάπτυξη» που ευαγγελίζονται οι κάθε λογής υπερασπιστές του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης.
Σε σχετική ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Υπηρεσιών Εορδαίας, καταγγέλλει και τις συμβιβασμένες εργοδοτικές ηγεσίες του επιχειρησιακού σωματείου στον «Βερόπουλο» αλλά και του Εργατικού
Κέντρου Πτολεμαΐδας, οι οποίοι όλο το προηγούμενο διάστημα καλούσαν του εργαζόμενους να σκύψουν το κεφάλι και να αποδεχτούν τις μειώσεις μισθών, τα ωράρια - λάστιχο, με το επιχείρημα πως έτσι θα κρατήσουν την εργασία τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο όμιλος "Βερόπουλος", ο οποίος πρόσφατα εξαγοράστηκε από τον "Σκλαβενίτη", προχώρησε σήμερα στο κλείσιμο και των 2 καταστημάτων του στην Πτολεμαΐδα, πετώντας στο δρόμο 30 οικογένειες μέσα στο κατακαλόκαιρο.
Keywords
Αναζητήσεις
βεροπουλος λουκετα, λουκετο ο βεροπουλος
Τυχαία Θέματα