Μια μικρη γευση απο το τι περιλαμβανει το μνημονιο που εστειλαν οι δανειστες στο συριζα-μετρα 3,5 δις και βαλε!

ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...
ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ,ΤΑ MEDIA ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΩΝ-ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ...ΩΣΤΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ,ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.
ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΜΙΑΣ ΕΝΤΙΜΗΣ
ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ...ΑΛΛΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ.
ΕΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ...ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΕΣ.

Πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Ant1 αναφέρουν ότι οι Βρυξέλλες απέστειλαν στην Αθήνα την πρόταση των θεσμών - «Κλείνουμε, κλείνουμε» είπε κυβερνητικό στέλεχος το βράδυ της Κυριακής σε ερώτηση αν είμαστε κοντά σε συμφωνία

Πρόταση-βόμβα με μέτρα ύψους 3,5 δισ.ευρώ περιλαμβάνει το προσχέδιο συμφωνίας που απέστειλε η Κομισιόν στην ελληνική κυβέρνηση. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Ant1, το κείμενο συμφωνίας συνετάχθη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και απεστάλη στο Μέγαρο Μαξίμου το απόγευμα του Σαββάτου στο Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται για κείμενο που αναφέρεται ως MOU (Memorandum of Understanding), δηλαδή μνημόνιο, και εμπεριέχει τις θέσεις των δανειστών (ΕΚΤ, Κομισιόν, ESM) και του ΔΝΤ και ουσιαστικά βασίζεται στην συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα