ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΥΠΕΠΘ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ ΣΤΟ ΓΕΩΔΥΝΑΜΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υποσχέθηκε αξιοκρατία και διαφάνεια στις προσλήψεις. Υποσχέθηκε ότι οι πελατειακές σχέσεις και οι ρουσφετολογικές πρακτικές για την στελέχωση των δημόσιων υπηρεσιών και διαφόρων οργανισμών του δημοσίου ανήκει στο παρελθόν.

Δυστυχώς όμως στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών φαίνεται ότι δεν άλλαξε τίποτα, εξακολουθούν να εφαρμόζουν τις προηγούμενες καταδικασμένες πολιτικές. Συγκεκριμένα με εισήγηση του Διευθυντή του Γεωδυναμικού
Ινστιτούτου του κύριου Κωνσταντίνου Μακρόπουλου, αφού προηγήθηκαν προφορικές συναντήσεις και "προσωπικές εκτιμήσεις" του κύριου Διευθυντή, το ΔΣ κατά πλειοψηφία στις 13/5/2010 (πρακτικό 1041) αποφάσισε την αλλαγή των παρακάτω εργασιακών σχέσεων στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών κατά τρόπο αυθαίρετο και αναξιοκρατικό.

Συγκεκριμένα προσλήφθηκαν πέντε (5) νέοι επιστήμονες υπάλληλοι (3 ΠΕ και 2 ΤΕ) χωρίς ΑΣΕΠ, ανανεώθηκαν οι συμβάσεις 6 παλιών υπαλλήλων (3 ΠΕ και 3 ΤΕ) και απολύθηκαν
Keywords
Τυχαία Θέματα