ΜΕ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΑ, ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ,ΚΑΨΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΦΑΓΗΤΟ ΠΕΡΝΑ Η ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝ ΘΗΒΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ! ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΣΟΚ!

Είμαστε νεοσύλλεκτοι στο κέντρο εκπαίδευσης πυροβολικού στη Θήβα. Το χαοτικό στρατόπεδο, ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης, βρεθήκαμε άτομα που δεν γνωριζόμασταν από πριν αλλά μας ένωσαν κοινές αντιλήψεις πάνω στην αναγκαιότητα και τη δύναμη της συλλογικότητας. Με αυτό το γράμμα δεν θέλουμε μόνο να βγάλουμε στη δημοσιότητα τα κακώς κείμενα του στρατοπέδου αλλά να δείξουμε πώς το νεολαιίστικο κίνημα. Μπορεί να ξεπερνάει τα συρματοπλέγματα και να αναπτύσσει νικηφόρα δράση στην «έδρα» του αντιπάλου.

Η πρώτη εβδομάδα χαρακτηρίστηκε
από την ανοργανωσιά της διοίκησης του κέντρου. Το πρώτο βράδυ πήγαμε για ύπνο 1:45 (το πρωινό ξύπνημα βέβαια κανονικά). Πολλά λάθη, περισσότερες ελλείψεις. Ακόμα και μέχρι το πρώτο επισκεπτήριο η εικόνα των φαντάρων ήταν γελοία. Μικροσκοπικά καπέλα σε μεγάλα κεφάλια., αθλητικά παπούτσια γιατί δεν υπήρχαν αρβύλες κ.τ.λ. Φυσικά είμαστε οι τελευταίοι που θα παραπονεθούμε για την ολοκλήρωση της χακί εμφάνισης. Το πρόβλημα είναι η ταλαιπωρία με τις συνεχεί
Keywords
Αναζητήσεις
καψωνια στη θήβα
Τυχαία Θέματα