Με εντολη εισαγγελεα δεσμευεται η περιουσια του γιαννη αλαφουζου - δεν μπορεσε να δικαιολογησει 50 εκατ.ευρω! #alafouzos

Η εμπλοκή του στη λίστα των 65 cds με στοιχεία των τραπεζών, φαίνεται πως οδήγησε στη δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Γιάννη Αλαφούζου.

Με εντολή του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος Παναγιώτη Αθανασίου, το ΚΕΦΟΜΕΠ προχώρησε στην επίμαχη κίνηση. Παράλληλα, ο Γ. Αλαφούζος, σύμφωνα με πληροφορίες, κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για ανακολουθίες που προέκυψαν από την έρευνα αλλά φέρεται να μην κατάφερε να δικαιολογήσει ποσό που αγγίζει τα 50 εκατ. ευρώ.
Το
ΚΕΦΟΜΕΠ έστειλε εντολή δέσμευσης σε όλα τα τραπεζικά ιδρύματα στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που αφορά τα 65 CD με στοιχεία για πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες φορολογούμενους. Σύμφωνα με την έρευνα, οι ελεγχόμενοι καταθέτες πραγματοποίησαν συναλλαγές άνω των 300.000 ευρώ την περίοδο από το 2000 ως το 2012, ενώ σε βάρος του Γ. Αλαφούζου, όπως αναφέρουν πηγές, υπάρχει και καταγγελία οικονομικού περιεχομένου.
Keywords
Τυχαία Θέματα