Με ακροδεξια οργανωση υπερ του brexit συνδεεται ο δολοφονος της κοξ

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ BREXIT ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ..."ΕΠΡΕΠΕ" ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΟΠΩΣ "ΘΕΛΟΥΝ" ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.
ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ "ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ" Με την Βρετανία σε κατάσταση σοκ μετά την δολοφονία
της βουλευτή Τζο Κοξ σε απόσταση αναπνοής από το καθοριστικό δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου, πληροφορίες που δημοσιεύει ο Independent εμφανίζουν τον συλληφθέντα Τόμας Μερ να είχε διασυνδέσεις με την ακροδεξιά οργάνωση του Λονδίνου «Springbok Club», που πραγματοποιούσε εδώ και χρόνια εκστρατεία υπέρ της εξόδου του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο 52χρονος Τόμας Μερ εμφανιζόταν ως υποστηρικτής της οργάνωσης σε διαδικτυακό της περιοδικό, το οποίο είχε κατά το παρελθόν στηρίξει το καθεστώς του Απαρτχάιντ στη Νότια Αφρική.

Αυτόπτες μάρτυρες στην επίθεση κατά της βουλευτή των Εργατικών, η οποία υποστήριζε την παραμονή της Βρετανίας στην ΕΕ, δήλωσαν ότι άκουσαν τον Μερ να φωνάζει «Πρώτα η Βρετανία» καθώς η βουλευτής δεχόταν πυροβολισμούς και στη συνέχεια μαχαιριές.
Η οργάνωση Britain First, η οποία έχει ιδρυθεί από πρώην μέλη του ακροδεξιού Βρετανικού Εθνικού Κόμματος (BNP), έχει αρνηθεί ότι ο δράστης συνδέεται με μαζί της και λέει ότι καταδικάζει τη δολοφονία.
Keywords
Τυχαία Θέματα