Μακαριος λαζαριδης: απο την «ελευθερη ώρα» στο πλευρο του κυριακου μητσοτακη

Γραπτά έργα και ημέρες του Κύπριου δημοσιογράφου προτού γίνει στενός συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη. Τότε που λιβάνιζε την κυβέρνηση Σημίτη και κατακεραύνωνε τα κόμματα της αντιπολίτευσης, της «γαλάζιας» συμπεριλαμβανομένης.

Ο Αντώνης Σαμαράς είχε τον εξ αριστεράς Λαζαρίδη του (τον Χρύσανθο) και ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον εξ ακροδεξιάς δικό του. Ο λόγος για τον Μακάριο Λαζαρίδη, διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ και στενό συνεργάτη του νυν προέδρου του κόμματος, ο οποίος ως δημοσιογράφος και δη από τις στήλες της ακροδεξιάς
«Ελεύθερης Ωρας» έκανε… θαύματα! Συγκεκριμένα, επαινούσε τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, έγραφε ύμνους για τον τότε υπουργό Εθνικής Αμυνας Γεράσιμο Αρσένη, τα «έχωνε» σε σύσσωμη την τότε αντιπολίτευση, συμπεριλαμβανομένης της ΝΔ, επειδή δεν παρίστατο σε εορταστικές εκδηλώσεις των ενόπλων δυνάμεων και παράλληλα περνούσε γενεές δεκατέσσερις τους… Εβραίους για παραβίαση του εθνικού εναέριου χώρου της Ελλάδας από ισραηλινά μαχητικά, χωρίς να παραλείπει να αποκαλέσει τους Τούρκους «βαρβάρους» και την καρδιακή προσβολή που υπέστη ο Ραούφ Ντενκτάς… «θεία δίκη»!
Keywords
Τυχαία Θέματα