Λουκετο (;;;) στη λαϊκη τραπεζα-αντιδρασεις εξω απο την κυπριακη βουλη-χωρις τελος οι εκβιασμοι στη κυπρο #cyprus

Αγανακτισμένοι-απελπισμένοι υπάλληλη της Λαϊκής Τράπεζας στο άκουσμα του νέου ότι διαλύεται ο τραπεζικός οργανισμός τους και ότι απολύονται 500 υπάλληλη (βέβαια η Κ.Τ.Κ. το διαψεύδει) μετέβησαν για διαδήλωση στη βουλή.

Δεν αποφεύχθηκαν οι μικροσυμπλοκές μεταξύ αγανακτισμένων και αστυνομικών.
Κάποιοι έσπασαν τον κλοιό και κατευθύνθηκαν προς την είσοδο της Βουλής, ωστόσο ανακόπηκαν από τα εκεί όργανα της τάξης. Ζητούσαν από τους αστυνομικούς να περάσουν εντός του κτηρίου.
Οι στιγμές ήταν συγκλονιστικές, αφού βίωνες τον πόνο ανθρώπων που απελπίζονται. Kάποιοι απ' αυτούς ήταν μουδιασμένοι, δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν.
Λίγο αργότερα μεταδόθηκε επίσημα από την εκπρόσωπο Τύπου της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, Αλίκη Στυλιανού, η πληροφορία ότι δεν υπάρχει θέμα απολύσεων. Στη δήλωση-διάψευσή της είπε πως με τον όρο «αναδιάρθρωση τράπεζας» δεν σημαίνει κλείσιμό της.
http://www.24h.com.cy/oikonomia/22622-mikroepeisodia-vouli.html

Σε κακή πληροφόρηση απέδωσε η Αλίκη Στυλιανού την «είδηση» περί κλεισίματος της Λαϊκής Τράπεζας μιλώντας στο 24H!
Σε δηλώσεις της στο δελτίο του 24H που βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη, ανέφερε πως δεν υπάρχει περίπτωση κλεισίματος της Λαϊκής Τράπεζας. «Άλλο αναδιάρθρωση κι άλλο κλείσιμο» είπε η εκπρόσωπος Τύπου της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου.
Σε άλλο σημείο των τοποθετήσεών της διέψευσε τα περί συγχώνευσης των τραπεζών.
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Πρέζα TV