ΛΟΚ - ΑΟΥΤ... ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ, ΕΑΝ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΚΗΡΥΞΕ Η ΕΣΗΕΑ!!!

Μετά τους τραμπουκισμούς των Ψυχάρη-Πρετεντέρη-Καψή στον εκπρόσωπο των εργαζόμενων για τη 48ωρη απεργία στο ΔΟΛ, τα αφεντικά των ΜΜΕ ανακοίνωσαν το κλείσιμο του καθημερινού Βήματος, εάν η συνέλευση των εργαζομένων (σήμερα στις 20.30) δεν καταγγείλει την απεργία που κήρυξε η ΕΣΗΕΑ.
Είναι το πρώτο επίσημο λοκ-άουτ στον Τύπο, εδώ και δεκαετίες.Και έρχεται μία μέρα μετά το Λοκ άουτ της TRAINOSE ενάντια στις κινητοποιήσεις των εργαζόμενων στους σιδηρόδρομους.Είναι φανερό ότι κεφάλαιο- κράτος και μμε έχουν λάβει θέσεις μάχης ενάντια στον κόσμο της εργασίας. Μπροστά στην επικείμενη συντριβή μας οφείλουμε να αντιταχθούμε μέσα από την αυτοοργάνωση - αυτοδιαχείριση της καθημερινής μας ζωής.Η δημιουργία εργατικών κινήσεων, η δημιουργία σωματείων βάσης με αντιιεραρχική οργάνωση, οι καταλήψεις και τα σαμποτάζ, η αυτοδιαχείριση της παραγωγής, σε αντικαπιταλιστική, αντικρατική κατεύθυνση, ο συντονισμός και η δημιουργία δομών αλληλεγγύης ανάμεσα στους διαφορετικούς κλάδους παραγωγής, κατανάλωσης, πληρ
Keywords
Τυχαία Θέματα