Κυριε πεπονη, θα ελεγχθει ο βενιζελος για πιθανη παραποιηση στοιχειων;


απο το http://www.koutipandoras.gr/?p=31216
Η διαρροή από τη μεριά του οικονομικού Εισαγγελέα, κ. Πεπόνη, ότι το USB το οποίο παρέδωσε ο Βενιζέλος έχει γίνει/αλλοιωθεί στις 8 Ιουλίου του 2011, όχι μόνο δεν αποτελεί καμία απόδειξη αλλοίωσης, αλλά αντιθέτως θέτει το σοβαρό ερώτημα αν ο κ.Βενιζέλος προχώρησε σε σβήσιμο στοιχείων από
το αποδεικτικό μέσο.
Το USB το οποίο παρέλαβε ο κ. Βενιζέλος, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που παρουσιάζει η πραγματογνωμοσύνη του HOT DOC, έπρεπε θεωρητικά να έχει εγγεγραμμένα στοιχεία για το πότε έγινε η αντιγραφή από το πρωτότυπο CD, πότε δημιουργήθηκε στη Γαλλία καθώς και πότε έγινε η εκτύπωση των 2059 στοιχείων που εμφανίζονται στην πραγματογνωμοσύνη.
Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αυτά τα στοιχεία, όπως υποστηρίζει ο κ. Πεπόνης, δείχνει (αν αυτό αληθεύει) ότι κάποιος μπορεί να αντέγραψε το USB σε άλλο USB, κάνοντας προχρονολόγηση και ταυτόχρονα καταστρέφοντας αποδεικτικά στοιχεία. Δηλαδή: Θα μπορούσε κάλλιστα ο οποιοσδήποτε, ακόμη και ο κ. Βενιζέλος που κατείχε επί 7 μήνες το επίμαχο USB, να το αντιγράψει, βάζοντας άλλες ημερομηνίες στο κομπιούτερ του.
Keywords
Τυχαία Θέματα