Κωστας χαλαστρας : o αστυφυλακας πισω απο την πλαστη ταυτοτητα του κασιδιαρη

Στον αστυφύλακα Κωνσταντίνο Χαλάστρα ανήκει η αστυνομική ταυτότητα που βρέθηκε στον σκληρό δίσκο του Ηλία Κασιδιάρη, η οποία αποτέλεσε τη «μήτρα» για την πλαστογραφημένη ταυτότητα με τη φωτογραφία του Αλέξανδρου Κασιδιάρη.
Στις φωτογραφίες - ντοκουμέντο που δημοσιεύει το «Εθνος της Κυριακής», αποδεικνύεται ότι τα ακροδεξιά σταγονίδια παραμένουν στην ΕΛ.ΑΣ, αφού ο εν λόγω
αστυνομικός είναι χρυσαυγίτης και ανήκει στον κλειστό κύκλο των αδερφών Κασιδιάρη. Ο αστυφύλακας φωτογραφίζεται με σκληρό ύφος παρέα με τους Ηλία και Αλέξανδρο Κασιδιάρη, οι οποίοι φορούν τις χαρακτηριστικές μαύρες μπλούζες «Pit Bull» που προτιμούν οι χρυσαυγίτες.
Ο ίδιος έχει δημοσιεύσει, στο ανοικτό προφίλ που διατηρεί στο Facebook, πλήθος φωτογραφιών μαζί με τον Αλ. Κασιδιάρη, με τον οποίο πιθανότατα διατηρούν φιλικές σχέσεις. Ο ανθυπολοχαγός των Ειδικών Δυνάμεων υπηρετούσε στη Ρεντίνα Θεσσαλονίκης, ενώ ο αστυφύλακας Κώστας Χαλάστρας επίσης υπηρετεί στη συμπρωτεύουσα. Στο προφίλ του έχει σειρά δημόσιων αναρτήσεων υπέρ της Χρυσής Αυγής και παρότι είναι εν ενεργεία αστυνομικός δεν κρύβει την ανάμιξη και τη στήριξή του στην ακροδεξιά οργάνωση.
Keywords
Τυχαία Θέματα