ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΚΡΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ»…ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ…

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να κλείσει από τους εφέτες ανακριτές η δικογραφία που αφορά την τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας», για την οποία κρατούνται προσωρινά έξι άτομα.

Την Πέμπτη, οι εφέτες Ειδικοί Ανακριτές κ.κ. Κ. Μπαλτάς και Δημ. Μόκκας θα λάβουν τις απολογίες από την σύζυγο και τον κουμπάρο ενός εκ των ήδη κατηγορουμένων για την υπόθεση, σε βάρος των οποίων απαγγέλθηκε πρόσφατα κατηγορία για συμμετοχή στην οργάνωση, αδίκημα που βαρύνει και άλλα δύο πρόσωπα.

Σημειώνεται
ότι προφυλακισμένοι ως μέλη της οργάνωσης είναι ο Νίκος Μαζιώτης 39 ετών, η 41χρονη σύντροφός του Παναγιώτα Ρούπα, ο 30χρονος Κωνσταντίνος Γουρνάς, ο Χριστόφορος Κορτέσης 31 ετών, ο Ευάγγελος Σταθόπουλος 32 χρονών και ο συνομήλικος του Σαράντος Νικητόπουλος.

Οι δύο εφέτες εκτιμάται ότι στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας θα έχουν ολοκληρώσει την ανακριτική διαδικασία ώστε η δικογραφία να διαβιβαστεί σε έναν από τους δύο αρμόδιους Εισαγγελείς Εφετών για την υποβολή πρ
Keywords
Τυχαία Θέματα