«κλειδωσε» η συμφωνια κυβερνησης - δανειστων - παμε στη ψηφιση τουμνημονιου 3 τις επομενες μερες

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 3...
ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝΕΛΛ,ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ,ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ "ΕΝΤΙΜΑ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ-ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ,ΚΑΘΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ,ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΧΑΣΕ ΧΡΟΝΟ.
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 3 Η ΥΦΕΣΗ, Η ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΦΟΡΟΕΙΠΣΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ,ΕΝΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Ολοκληρώθηκε μετά από 18 ώρες η διαπραγμάτευση των υπουργών με τους θεσμούς. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να μην ληφθεί κανένα νέο μέτρο αναφορικά με την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων για το 2015-2016, όπως και για το ύψος του πρωτογενούς ελλείμματος του 2015 και των πλεονασμάτων του 2016 και 2017.

«Έγιναν αμοιβαίοι συμβιβασμοί στα μεγάλα αγκάθια» ανέφερε κυβερνητική πηγή, αναφερόμενη στα ζητήματα του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων, στο θέμα της ενέργειας και στα «κόκκινα» δάνεια.

Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στις διαπραγματεύσεις, συμφωνήθηκε να μην ληφθεί κανένα νέο μέτρο αναφορικά με την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων για το 2015-2016.

Οι στόχοι που συμφωνήθηκαν είναι:
Keywords
Τυχαία Θέματα