ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ.ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ "ΒΙΑ" ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ,ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΑ STAGE ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙ..

«Το φαινόμενο βίας και αυθαιρεσίας το αντιμετωπίσαμε με επιείκεια σήμερα δεν θα το κάνουμε όμως άλλη φορά.», σχολίασε ο υπουργός Εργασίας, Ανδρέας Λοβέρδος, με αφορμή την κατάληψη που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα στο υπουργείο Εργασίας.Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Φώτη Κουβέλη, ο υπουργός Εργασίας υποστήριξε ότι "υπάρχουν από πίσω συγκεκριμένοι συνδικαλιστές συγκεκριμένου πολιτικού χώρου που δεν είναι καν Stagiers"."Δεν
είναι δυνατό να υπάρχει πολιτική καθοδήγηση σε νέα παιδιά και να καταλήγουν σε ωμή βία απέναντι στην οποία απαντάμε με ανθρώπινο τρόπο, καλούμε όμως τους χρήστες της βίας να αναλάβουν τις ευθύνες τους.", σημείωσε ο κ. Λοβέρδος.Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Εργασίας, το ΠΑΜΕ με ανακοίνωσή του, τονίζει: "Μια βία υπάρχει: η βία νέοι άνθρωποι να μένουν άνεργοι, να πετιούνται στο δρόμο. Αυτή είναι η βία του κ. Λοβέρδου και της κυβέρνησής του. «Νόμος εμάς, νυχτοήμερα και πάντα, ο δρόμος». (Από το Δωδεκάλογο του Γύφτου, του Κωστή Παλαμά)
Keywords
Τυχαία Θέματα