ΚΑΙ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΘΗΝΑ-ΚΩΝΣΤΑΤΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΗΡΕ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ-AEGEAN ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ!!!

Σε σιριαλ με ατελείωτες ενδοκυβερνητικέςενδοεπιχειρηματικές κόντρες εξελίσσεται η υπογραφή, το περασμένο καλοκαίρι, του αεροπορικού μνημονίου Ελλάδας-Τουρκίας, που άνοιξε τον δρόμο στην Αegean Αirlines για την εκτέλεση δρομολογίων προς την Κωνσταντινούπολη.Ο υπουργός Μεταφορών Ευριπίδης Στυλιανίδης, παρεμβαίνοντας χθες για πρώτη φορά επισήμως στην όλη υπόθεση, «άδειασε»
τον τέως διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) κ. Κων. Κωνσταντινίδη, αλλά και την υπουργό Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη. Ειδικότερα, για την αύξηση των εβδομαδιαίων πτήσεων από και προς Κωνσταντινούπολη, από 16 σε 31, ο κ. Στυλιανίδης δήλωσε ότι το υπουργείο Μεταφορών ενημερώθηκε εκ των υστέρων για τις ενέργειες της ΥΠΑ και του υπουργείου Εξωτερικών.«Κανένας διοικητικός προϊστάμενος δεν έχει δικαίωμα να χαράσσει πολιτική για λογαριασμό του υπουργείου Μεταφορών χωρίς την προηγούμενη έγκριση της πολιτικής ηγεσίας του. Εμείς εκ των υστέρων ενημερωθήκαμε για την πράξη αυτή και λάβαμε τα απαιτούμενα μέτρα», δή
Keywords
Τυχαία Θέματα