Ιεκ ακμη: κινητοποιηση των σπουδαστων εναντια στο νεο χαρατσι που επεβαλε η σχολη

Αποχή από τα μαθήματα και κινητοποίηση έξω από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, στην Πατησίων, πραγματοποίησαν σήμερα Παρασκευή οι σπουδαστές του ΙΕΚ μετά από κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα Σπουδαστών στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Η Διοίκηση του ΙΕΚ την περασμένη εβδομάδα κάλεσε τις οικογένειες των σπουδαστών
να βάλουν ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, καλώντας τους να πληρώσουν επιπλέον 950 ευρώ, επιπρόσθετα στα δίδακτρα που ήδη πληρώνουν για να σπουδάσουν, για τη Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης, μετακυλίοντας τα βάρη της πρακτικής άσκησης στις πλάτες των σπουδαστών και των οικογενειών τους.

Η Επιτροπή Αγώνα Σπουδαστών στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ από την πρώτη στιγμή κάλεσε τους σπουδαστές σε απειθαρχία, να μην πληρώσει κανένας παραπάνω λεφτά για τις σπουδές τους.

«Καλέσαμε σε κινητοποίηση σήμερα Παρασκευή, κινητοποίηση που είχε μεγάλη ανταπόκριση από τους σπουδαστές. Το σύνολο σχεδόν των σπουδαστών προχωρήσαμε σε αποχή και βγήκαμε στο δρόμο να διαμαρτυρηθούμε για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο ΙΕΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά σπουδάστρια από την Επιτροπή Αγώνα. Οι έντονες αντιδράσεις των σπουδαστών και των γονιών μας οδήγησαν τη διοίκηση να μας κάνει και ...«έκπτωση» και να πάει την τιμή στα 300 ευρώ, όπως μας ενημέρωσαν σήμερα στην κινητοποίηση!
Keywords
Αναζητήσεις
κοινιτοποιηση σπουδαστων ακμησ
Τυχαία Θέματα