Η κτηνοβασια απαγορευεται απο τον νομο


Η ιστοσελίδα www.agrinionews.gr δημοσίευσε , ότι ένας αγρότης κατέληξε σε νοσοκομείο της περιοχής, επειδή πονούσε και ο θεράπων ιατρός διαπίστωσε, ότι αυτός ο άνθρωπος έπασχε από μόλυνση στα γεννητικά του όργανα εξαιτίας ενός μύκητα, που όμως τον έχουν μόνο τα πρόβατα!
Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα τονίζει ότι: «είναι κοινό μυστικό σε όλη την ελληνική επαρχία, ότι η κτηνοβασία δεν είναι και τόσο σπάνιο φαινόμενο. Γι’ αυτό δεν παραξενεύτηκε και πολύ γιατρός σε νοσηλευτικό ίδρυμα του νομού που χρειάστηκε να κουράρει έναν κτηνοτρόφο πριν από μερικές μέρες».
Είναι περιττό, να αναφέρουμε, ότι
και η κτηνοβασία απαγορεύεται από την ελληνική νομοθεσία, όπως επίσης απαγορεύεται και η διακίνηση φωτογραφίων και βίντεο στα οποία οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα ζώα ως ερωτικούς συντρόφους!
Είναι απολύτως μη φυσιολογικό οι άνθρωποι να κάνουν σεξ με ζώα… Άλλωστε στη φύση διαφορετικά είδη ζώων δεν συνευρίσκονται!
Αυτό αποτελεί «προνόμιο» του ανθρώπου, που τα χρησιμοποιεί και για να κορέσει την σεξουαλική του πείνα, αφού μάλλον κανένας από το είδος του δεν θα τον άντεχε ούτε στο σεξ!
http://www.zoosos.gr/article/2199/kai-e-ktenovasia-apagoreuetai-apo-ton-nomo
ΠΡΕΖΑ TV
5-7-2012
Keywords
Τυχαία Θέματα