Η χριστινα ταχιαου,πρωην βουλευτης απο το ποταμι,δυσκολευονταν να ζησει με 5000 ευρω το μηνα

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 27%,
Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΣΤΑ 490ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ,
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΙΣΣΙΤΙΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ KAI ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ "ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ"...ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ...

ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΦΡΙΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΝΑ ΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 5000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ...ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.
-ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ...-

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ κ.ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΤΑΧΙΑΟΥ ΣΤΟ PROTAGON.GR
Το 2014 είχα εισόδημα 13.800 ευρώ και, ως μπλοκάκιας, φορολογήθηκα άγρια. Το 2013 είχα εισόδημα (ως μπλοκάκιας) 11.200, και πληρώνω κάθε μήνα τη ρύθμιση των δόσεων εκείνης της χρονιάς. Ανήκω στους πολίτες οι οποίοι υφίστανται, από το 2010, τις επιπτώσεις της «κρίσης».

Δεν είχα την οικονομική δυνατότητα να κατεβώ στις εκλογές. Το έκανα χάρη στη βοήθεια μιας φίλης μου, η οποία μου δάνεισε το Δεκέμβριο 5.000 ευρώ, ώστε να μπορέσω να ζήσω χωρίς να δουλέψω δυο μήνες και να ξοδέψω κάποια χρήματα για προεκλογική καμπάνια. Το έκανε με το ρίσκο να μην πάρει τα χρήματά της πίσω, εάν δεν εκλεγώ, αλλά ήταν η πίστη της σε μένα που με έκανε να το ρισκάρω κι εγώ, και την ευγνωμονώ.
Keywords
Αναζητήσεις
ταχιαου 5000
Τυχαία Θέματα