Η αστυνομια ακολουθουσε τον μαζιωτη απο την ομονοια χωρις να τον συλλαβει (;) - δεν διαψευδει ο βασιλης κικιλιας - εβαλαν σε κινδυνο τις ζωες των πολιτων

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη, την αστυνομικό που τον εντόπισε, ενώ αναφέρθηκε και στον Χριστόδουλο Ξηρό.

«Μόνο τυχαία δεν ήταν αυτή η σύλληψη. Η συγκεκριμένη αστυνομικός ανήκει στην αντιτρομοκρατική ομάδα και ήδη έχει εκτός από τα δικά μου συγχαρητήρια
και τα συγχαρητήρια του Πρωθυπουργού», σχολίασε αρχικά ο κ. Κικίλιας .

Οπως αναφερει το In.gr η Αντιτρομοκρατική είχε εντοπίσει στην Αθήνα και παρακολουθούσε τον καταδικασμένο για τρομοκρατία Νίκο Μαζιώτη. Οι Αρχές γνώριζαν επίσης ότι χρησιμοποιούσε το μετρό και τον ΗΣΑΠ και για το λόγο αυτό είχαν δημιουργηθεί μικρές ομάδες μελών της Αντιτρομοκρατικής που τον αναζητούσαν στα συγκεκριμένα μέσα μεταφοράς.
Μία από αυτές τις ομάδες -και ειδικότερα η 25χρονη αστυνομικός- τον εντόπισε χθες στο σταθμό Ομόνοια. Η ομάδα τον ακολούθησε μέχρι που ο 42χρονος μπήκε στο κατάστημα με είδη κάμπινγκ. Τότε, η ομάδα της Αντιτρομοκρατικής ειδοποίησε το κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ., από όπου δόθηκαν οδηγίες, ενώ παράλληλα κλήθηκαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ, ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ REAL FM (ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΜΕ MAIL ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ) ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟΝ ΜΑΖΙΩΤΗ, ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΕΝΩ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΚΑΘΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΑΖΙΩΤΗ,ΣΥΝΕΠΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ...ΕΝΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ "ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΕΚΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ", ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΤΟ 6ο ΛΕΠΤΟ
http://www.enikos.gr/politics/251195,Kikilias:_Mono_tyxaia_den_htan_ayth_h_sy.html

ΠΡΕΖΑ TV
17-7-2014
Keywords
Τυχαία Θέματα