Η ΑΝΟΧΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΒΙΑΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Η ΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΗΜΑΔΙ !!!


Από τον Σταμάτη Σκούρτη γραμμένο για το Πειρατικό Ρεπορτάζ, δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα peiratikoreportaz.blogspot.com(των συντακτών του πειραϊκού)


του Σταμάτη Σκούρτη


Τούτος ο κουρνιαχτός που αναδύεται από τα δακρυγόνα και τις μολότοφ πέφτει σαν φαιά ομίχλη πάνω στην Πόλη. Μαζί του κουβαλάει τη μυρωδιά του θανάτου. Είναι το ίδιο δηλητηριώδες άρωμα που μολύνει τον αέρα, που κόβει τις ανάσες, που μας στερεί τη ζωή. Ιδιο κι απαράλλαχτο, μιαρό, βγαλμένο
από τα έγκατα κάποιας κόλασης όπως τότε που σκοτώθηκαν από σφαίρες ενστόλων τα δυό δεκαπεντάχρονα, ο Μιχάλης και ο Αλέξης.
Την Τετάρτη μπροστά στη Βουλή από απλή συγκυρία δεν χάθηκαν ζωές. Ισως οι νέοι νεκροί της Δημοκρατίας να ήταν είτε ο διαδηλωτής που παρασύρθηκε σκόπιμα από τη μοτοσυκλέτα του εντεταλμένου κρανοφόρου είτε ο πεσμένος αστυνομικός που λαμπάδιασε από την οργισμένη μολότοφ. Ισως να ήταν κάποιος άλλος από τα αδιακρίτως εκτοξευόμενα καρκινογόνα χημικά και τις «αθώες» χειροβομβίδες κρότου – λάμψης.
Keywords
Τυχαία Θέματα