Η αννα δρουζα μετα τη φραπελια...προτεινει ακτινοθεραπειες,στους ασθενεις με καρκινο-σαλτα στο διαολο και ακομη παραπερα


Το αποβρασμα της τηλεοπτικης δημοσιογραφιας,το ασπονδυλο της λασπης που τολμα ακομη να εχει δημοσιο λογο,η γυναικα ντροπη για το ανθρωπινο ειδος,οπου το 2007 (μαζι την Τατιανια Στεφανιδου), παρουσιαζε την "φρεπελια" ως το θαυματουργο φαρμακο για τον καρκινο...6 χρονια μετα,ξαναχτυπα μεσα απο το site της,φιλοξενωντας διαφημιστικο
αρθρο,γιατρου απο το νοσοκομειο ΥΓΕΙΑ,στο οποιο παρουσιαζονται οι ακτινοθεραπειες,ως λυση για περιπτωσεις καρκινου,οι οποιες δεν επιδεχονται χειρουργιο ή χημειοθεραπειας.
Δυστυχως,ο εν λογω γιατρος,δεν αναφερει στο αρθρο του,πως οι ακτινοθεραπειες εμφανιζουν συχνα,μια πολυ σοβαρη παρενεργια.Αυτη του εγκαυματος, στο σημειο που "χτυπανε", με αποτελεσμα να μαζευεται πυον στη "συγκεκριμενη" περιοχη,με οτι αυτο μπορει να συνεπαγεται.
Ετσι δεν ειναι κυριε Κοσμιδη του νοσοκομειου Υγεια;;;...
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ;)
---Οσο για την Αννα Δρουζα,την καργιολα του κερατα,που το 2007, παρότρυνε τους καρκινοπαθεις να πινουν ΦΡΑΠΕΛΙΑ (ελιες και κλωνάρια ελιας λιωμενα στο μπλεντερ)... πραγματικα της ευχομαστε μεσα απο την καρδια μας τα χειροτερα.
Keywords
Αναζητήσεις
φραπελια καρκινος
Τυχαία Θέματα