«γνωριζα τις βασικες κατευθυνσεις του μνημονιου, οχι εξ ολοκληρου τις 2.200 σελιδες» δηλωσε ο μ.χρυσοχοϊδησ…παει να τα μπαλωσει ο μαλακας αλλα δεν του βγαινει!!!


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ...ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΠΑΛΩΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ...
ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ...ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ---ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΜΕΤΑΚΛΕΙΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ
ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ---- ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ !!!!
«Λογοδοτώ με δράση και ευθύνη, δεν λιποτακτώ» υποστήριξε την Πέμπτη ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μετά το σάλο που προκάλεσε η δήλωσή του ότι δεν διάβασε το μνημόνιο. «Γνώριζα τις βασικές κατευθύνσεις» είπε στο Mega, σημειώνοντας ότι δεν γνώριζε αναλυτικά το περιεχόμενο των 2.200 σελίδων του μνημονίου.
Ισχυρίστηκε, ακόμα, ότι κλήθηκε να υπογράψει «με το πιστόλι στον κρόταφο» και λίγους μήνες μετά βρέθηκε στην ίδια θέση. Αποκάλυψε ακόμη ότι δέχθηκε πολλές φορές περιορισμό των δημοσίων επενδύσεων ώστε να επιτευχθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι.
Keywords
Τυχαία Θέματα