ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΛΟΓΙΚΟ.ΑΛΛΙΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ;;;

Κανονικά θα εκταμιευθεί η επόμενη δόση του δανείου της ΕΕ προς την Ελλάδα τον Ιανουάριο, διαβεβαίωσε η γερμανική κυβέρνηση.

Η εκπρόσωπος για θέματα Ευρωζώνης του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών κ. Ζανέτ Σβαμπέργκερ υπογράμμισε ότι η αξιολόγηση της εφαρμογής του μνημονίου από την Ελλάδα ελέγχεται συνεχώς και οι επόμενες δόσεις θα εκταμιευθούν κανονικά.

Σημείωσε
δε ότι εκταμίευση της δόσης των κρατών-μελών τον Ιανουάριο «οφείλεται σε τεχνικούς λόγους και ήταν από την αρχή έτσι προγραμματισμένη».

Σε ό,τι αφορά τη στάση της Αυστρίας η κ.Σβαμπέργκερ επιφυλάχθηκε να απαντήσει - αφού, όπως είπε, ενημερωθεί πρώτα πλήρως, αν υπάρχει η δυνατότητα από κράτος-μέλος που έχει υπογράψει τον μηχανισμό στήριξης να διακόψει μονομερώς τη συμβολή του.

Όπως είπε, «από πρόσφατο έλεγχο προκύπτει ότι το πρόγραμμα σταθερότητας (στην Ελλάδα) έχει υλοποιηθεί μέχρι σήμερα σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μπορεί να εκταμιευθεί η επόμενη δόση».

Η εκπρόσωπος του γερμα
Keywords
Τυχαία Θέματα