ΓΑΠ: "ΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ".ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ

«Οι συντηρητικοί μιλάνε για πολιτική λιτότητας, εμείς για πολιτική υπευθυνότητας», τόνισε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου στην ομιλία του στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος με την οποία χάραξε τις βασικές γραμμές για «το μέλλον και οι προοπτικές της σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας» «Οι συντηρητικοί είδαν την κρίση σαν χρυσή ευκαιρία να εξασθενίσουν το κοινωνικό κράτος, να μειώσουν τα εργατικά δικαιώματα που κατακτήθηκαν μετά από σκληρούς αγώνες.
Ευθύνη μας είναι να τα διαφυλάξουμε με κάθε κόστος.
Πρέπει
να βοηθήσουμε τα εκατομμύρια των άνεργων νέων Ευρωπαίων να βρουν δουλειά, να βοηθήσουμε τα εκατομμύρια των Ευρωπαίων που ζουν στη φτώχεια», είπε, υπογραμμίζοντας ότι «το να διασώζουμε τις τράπεζες εις βάρος των φτωχότερων πολιτών δεν είναι μόνον οικονομικά μη βιώσιμο, είναι κοινωνικά και ηθικά απαράδεκτο».
Λένε ήρθε η ώρα της λιτότητας αλλά τι εννοούν; Τις συντάξεις, το κράτος πρόνοιας, τα επιδόματα ανεργίας, την εκπαίδευση.
Αν τα κόψουμε θα προκύψει μεγαλύτ
Keywords
Τυχαία Θέματα