Φωτογραφικη διαταξη μιχελακη-βενιζελου για τη νομιμοποιηση της «ελιας»

Πριν από δέκα ημέρες, την 1η Απριλίου, η βουλευτής των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, έθεσε με ερώτησή της (η οποία δεν έχει απαντηθεί) στη Βουλή, θέμα νομιμότητας της «Ελιάς». Απευθυνόμενη στους υπουργούς Δικαιοσύνης και Οικονομικών, η κα Χρυσοβελώνη ρωτούσε αν τα τέσσερα κόμματα που αποτελούν τη βάση της «Ελιάς», δηλαδή το ΠΑΣΟΚ, η «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα», η «Δυναμική Ελλάδα», και ο συνασπισμός των
παρατάξεων «Νέοι Μεταρρυθμιστές - Πολιτεία 2012 - Πρωτοβουλία Β’», λειτουργούν νόμιμα και συγκεκριμένα αν διαθέτουν καταστατικά εγκεκριμένα από τον Άρειο Πάγο και αν τους έχει δοθεί ΑΦΜ από τη φορολογική διοίκηση.

Εκείνο που επί της ουσίας, δημιουργούσε ερωτηματικά, ήταν η δραστηριότητα των παρατάξεων Νέοι Μεταρρυθμιστές - Πολιτεία 2012 - Πρωτοβουλία Β’, οι οποίες εμφανίστηκαν στο προσκήνιο το 2012, συμμετείχαν στις διεργασίες για την περιβόητη «Πρωτοβουλία των 58» και στη συνέχεια σχημάτισαν μαζί με τους υπόλοιπους τρεις την «Ελιά». Σύμφωνα με την κα Χρυσοβελώνη ο απώτερος σκοπός της δημιουργίας αυτού του κόμματος, δεν είναι άλλος από την αντικατάσταση του ΠΑΣΟΚ, το οποίο με νέο ΑΦΜ, αυτό της «Ελιάς», θα μπορέσει να διαγράψει το κακό παρελθόν του και μαζί με αυτό τα υπέρογκα χρέη του.

Αλλαγή νόμου με φωτογραφική διάταξη για την «Ελιά»
Keywords
Τυχαία Θέματα