Εργασιακος μεσαιωνας σε "opinion","κωτσοβολοσ" και "κου κου"

OPINION: Σε 24ωρη απεργία προχώρησαν χτες οι εργαζόμενοι στην εταιρεία δημοσκοπήσεων «Opinion», διεκδικώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους, καθώς η εργοδοσία για το 2012 τους έχει καταβάλει μόνο το 50% του Γενάρη! Σήμερα, οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση, προκειμένου να καθορίσουν τα παραπέρα αγωνιστικά τους βήματα. Την απεργία κήρυξε ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών
Υπαλλήλων Ανωνύμων Εταιρειών και Γραφείων που με ανακοίνωσή του καλεί τους εργαζόμενους και στις υπόλοιπες εταιρείες δημοσκοπήσεων να παλέψουν μαζί με το σωματείο για τα δικαιώματά τους. Ξεκαθαρίζει ότι το σωματείο και το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα θα απαντήσει άμεσα σε κάθε προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων που διεκδικούν τα δικαιώματά τους.
ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ: Την απόλυση εργαζόμενης στην οποία προχώρησε η εργοδοσία στα καταστήματα «Κωτσόβολος» καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων νομού Φθιώτιδας, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για εργαζόμενη που απέρριψε την υπογραφή ατομικής σύμβασης με μείωση μισθών κατά 12%. Στο μεταξύ, δυναμική παρέμβαση στο κατάστημα της επιχείρησης στο Ρέντη πραγματοποίησαν το περασμένο Σάββατο συνδικαλιστές και εργαζόμενοι των σωματείων εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και Πειραιά, καταγγέλλοντας αντίστοιχη απόλυση εργαζόμενου που έγινε και εκεί.
Keywords
Τυχαία Θέματα