Ενας αλλος κοσμος του χριστοφορου παπακαλιατη - μια πρωτη κριτικη απο το πρεζα tv

Ο Παπακαλιατης στη νεα του ταινια Ενας Αλλος Κοσμος καταφερε και ξεφυγε απο τα τετριμμένα των διαδοχικών ερωτικων ιστοριων στις οποιες συνηθως ηταν ο βασικος πρωταγωνιστης και εφτιαξε μια "εντιμη" σπονδυλωτή δραματική ταινια με πολιτικα σχολια για την Ελλαδα της κρισης.
Οι ιστοριες:
Ενας μεσήλικας αποτυχημενος απο τη ζωη,εισερχεται στα 60 του χρονια σε φασιστικη οργανωση που κανει πογκρομ
κατα μεταναστων,με εναν Μηνα Χατζησαββα να καθηλώνει, μια νεαρη κοπελα που ερωτεύεται Συριο προσφυγα, ενας επιτυχημενος διαφημιστης που βλεπει τα παντα να καταστρεφονται γυρω του -οικογενεια,φιλοι,εξωσυζυγικη σχεση - λογω της οικονομικης κρισης και μια 60χρονη νοικοκυρα που γνωριζει τον ερωτα μεσα σε ενα supermart.

Μιας και η ταινια δεν εχει κανει ακομη την επισημη πρεμιερα της δεν μπορουμε να αναφερθουμε αναλυτικα στην υποθεση και τις λοιπες ανατροπες που συμβαινουν στο εργο και ενωνουν τις παραπανω ιστοριες.Θα επανελθουμε ομως με νεο post την Τριτη.
Αυτο που μπορουμε ομως να πουμε,ειναι πως παρα τις οποιες μικρες αδυναμιες, ο Ενας Αλλος Κοσμος, ειναι μια Ελληνικη ταινια που θα αφησει το στιγμα της στη κινηματογραφικη ιστορια του τοπου καθως σκιαγραφει με εναν ιδιαιτερο τροπο κατω απο το πρισμα του "Θεου Ερωτα", ολες τις κοινωνικες καταστασεις που εχει βιωσει η χωρα απο το 2009 μεχρι και σημερα.
Ο Παπακαλιατης αξιζε "δευτερη ευκαιρια" και μαλλον κερδισε!

ΠΡΕΖΑ TV
4-12-2015
Keywords
Τυχαία Θέματα