ΕΛΛΑΔΑΡΑ 2011:ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟ 2004 ΜΕΣΩ EBAY ΤΟ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΆΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ!


Αρχές του 2004 ένας παιδικός φίλος μου,  "άρρωστος" με την τριλογία του Άρχοντα τον Δαχτυλιδιών και τον συγγραφέα Tolkin μου ζήτησε μια χάρη. Η χάρη ήταν αν μπορούσα να του παραγγείλω από το internet το αναμνηστικό σπαθί ενός χαρακτήρα της ταινίας που δεν υπήρχε τότε στην Ελλάδα. Ως εξοικειωμένος χρήστης του eBay και των ηλεκτρονικών αγορών από το 2003, δεν ένιωθα ότι μπορεί να υπάρξει κάτι το κακό με αυτή την χάρη. Τα μόνα σπαθιά που εγώ θυμάμαι από την
μέρα που γεννήθηκα είναι το φωτόσπαθο του Star Wars και του Βασιλιά Αρθούρου.
Το 2004 λοιπόν, μέσω eBay, έκανα την παραγγελία αυτού του αναμνηστικού/ σουβενίρ/ αντίκα, πείτε το όπως θέλετε.  Πριν το καλοκαίρι του 2004 μετακόμισα από το πατρικό μου στους Αμπελόκηπους στο πατρικό της μητέρας μου στην Νέα Ιωνία. Τι σχέση έχει αυτό, θα μου πεις; Έχει. Μετά από ένα τρίμηνο ο φίλος μου ο Χρήστος με ρώτησε τι γίνεται με αυτό το ρημάδι το σπαθί. Η απάντηση βεβαίως ήταν ότι “Χρηστάκη μου για να πιάσαμε το τρίμηνο, μάλλον το δέμα έκανε φτερά”. Ό,τι πιο πιθανό μπορείς να φανταστείς όταν παραγγέλλεις κάτι από Αμερική, ή εκτός Ευρώπης.
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα