Ελευθερος μανος δημητροκαλης που ειχε καταδικαστει για την υποθεση σατανιστων

Eνα ακόμη μέλος της φρικτής συμμορίας των σατανιστών της Παλλήνης, ο 40χρονος σήμερα Μάνος Δημητροκάλλης, βρίσκεται εκτός φυλακής. Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, ο Δημητροκάλλης αποφυλακίστηκε κάνοντας χρήση των ευνοϊκών όρων του νόμου αφού είχε εκτίσει τα 3/5 της ποινής του. Σημειώνεται ότι στις 23 Νοεμβρίου 2001 αποφυλακίστηκε η Δήμητρα Μαργέτη, ενώ πρόσφατα αίτηση αποφυλάκισης υπέβαλε και ο αρχισατανιστής Ασημάκης Κατσούλας, ο οποίος κρατείται στις αγροτικές φυλακές Αγιάς Χανίων.

Η δράση της φρικτής συμμορίας, αποκαλύφθηκε
πριν από περίπου 21 χρόνια, τα Χριστούγεννα του 1993. Η ιστορία και η δράση τους σόκαρε το Πανελλήνιο, αφού εκείνη την περίοδο ήταν πολλοί εκείνοι που έμαθαν για τους σατανιστές, τις τελετές μύησης και τα φονικά.

Δύο πολύ νέα αγόρια τότε από την Παλλήνη, ο «αρχηγός» της τριάδας, Ασημάκης Κατσούλας, ένας φίλος του, ο Μάνος Δημητροκάλλης και η φίλη του, Δήμητρα Μαργέτη ασχολήθηκαν με το σατανισμό. Οι δύο παιδικοί φίλοι άρχισαν να κάνουν τελετές μαύρης μαγείας στην Παλλήνη και στο Κορωπί προσπαθώντας παράλληλα να μυήσουν και άλλους συνομήλικούς τους. Οι δυο τους ήταν τότε 21 και 19 ετών αντίστοιχα και η αστυνομία συνέλαβε μαζί τους και τη Δήμητρα Μαργέτη, 18 ετών τότε, η οποία κατηγορήθηκε για συνέργεια στις πράξεις τους.
Keywords
Αναζητήσεις
μανος δημητροκαλης, μανος δυμητροκαλης
Τυχαία Θέματα