ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΛΟΓΩ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 18ΜΗΝΟΥ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» - ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ 5,5ΔΙΣ!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΛΟΓΙΚΗ ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ...
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΑΣΕ 5,5ΔΙΣ.ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΉ ΕΠΕΙΔΗ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ...ΧΩΡΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΕΙ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΆΥΤΗ ΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ...
ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!!

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΑΠΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ... ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ...

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΠΟΥΛΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΛΙΓΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ 6Η ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ...ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΔΑΝΕΙΑ!!!!

Λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία του 18μηνου του ανώτατου ορίου προφυλάκισης που προβλέπει το Σύνταγμα, το συμβούλιο εφετών της Αθήνας με βούλευμά του έκρινε ότι πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι οι εκπρόσωποι της εταιρείας «Ακρόπολις Χρηματιστηριακή», Σοφοκλής και Θεόδωρος Πρινιωτάκης, καθώς και ο Γ.Αποστολίδης, που είχαν προφυλακιστεί για το σκάνδαλο των  ομολόγων.

Με το δικαστικό βούλευμα (2740/2011) η προσωρινή κράτηση των τριών κατηγορουμένων αντικαθίσταται με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης τρεις φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα