Εκαναν φιεστα στο ελ.βενιζελος για 6 οικογενειες προσφυγων που εστειλαν στο λουξεμβουργο-με τους χιλιαδες που περιμενουν τι θα γινει;

ΚΑΙ ΕΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΦΟΥ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΜΕΡΙΜΝΑ...ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΚΑΙ Ε.Ε ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ...ΜΟΛΙΣ ΓΙΑ 30 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ.
Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Η ΣΚΑΤΟΨΥΧΙΑ ΤΟΥΣ,ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ.
Λίγο μετά τις 07:00 επιβιβάστηκαν στο αεροσκάφος που θα τους μεταφέρει από την Ελλάδα στο Λουξεμβούργο οι πρώτες εξι οικογένειες προσφύγων.

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος, τους πρόσφυγες συνόδεψαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, ο υπουργός Εξωτερικών του Λουξεμβούργου Γιαν Ασελμπορν, o επίτροπος για θέματα μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο Μάρτιν Σουλτς και ο Γιαν Ασελμπορν συνομίλησαν με τους πρόσφυγες, αντάλλαξαν ευχές και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα