Δικη για την επιθεση στη marfin:υπαλληλοι: «μας ειχαν στο στοχαστρο»

Τις δραματικές στιγμές που έζησαν κατά τη διάρκεια της εμπρηστικής επίθεσης στο υποκατάστημα της Μαρφίν στην οδό Σταδίου, περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια, οι υπάλληλοι της τράπεζας που έκαναν αγωνιώδεις προσπάθειες για να σωθούν από τις φλόγες και τον πυκνό καπνό που είχε δημιουργήσει συνθήκες ασφυξίας στο κτήριο.
«Μας είχαν στο στόχαστρο, φωνάζανε ... είδα ότι έχει σπάσει το τζάμι του ισογείου και ότι κάποια άτομα έριχναν εύφλεκτο υλικό. Πήρα πυροσβεστήρα αλλά δεν τα κατάφερα. Έτσι ανεβήκαμε πάνω στον 2ο όροφο. Η
φωτιά άρχισε σιγά σιγά να ανεβαίνει... ήμουν εγκλωβισμένος στο μπαλκόνι δεν ήξερα αν πρέπει να πηδήξω ή να καώ... πετούσαν πέτρες. Παρεισφρήσαν στην πορεία... βλέπαμε να σπάνε τον Ιανό. Δεν ήταν οι διαδηλωτές που ήρθαν να διαδηλώσουν για το Μνημόνιο. Είχαν μπει μέσα στη πορεία. Είχαν καλύψει τα πρόσωπα τους. Στις 2 παρά 5 ακούσαμε το σπάσιμο... εγώ εν τέλει πήδηξα από το μπαλκόνι. Όσο ήμουν στο μπαλκόνι δεν είδα κίνηση αλληλεγγύης προς εμάς... υπήρχε μόνο ένας άνθρωπος που φώναζε "μέσα καίγονται ρε παιδιά"», υποστήριξε κατά την κατάθεσή του υπάλληλος της τράπεζας.
Keywords
Τυχαία Θέματα