Ολες οι τελευταιες εξελιξεις απο το euro working group - η συνεχεια στο #eurogroup της παρασκευης

-Κυβερνητικες πηγες διαρεουν στα ΜΜΕ πως οι σημερινες συζητησεις πηγαν αρκετα καλα.

-Οπως φαινεται ουτε αυριο θα υπαρξει συμφωνια και θα πανε σε συνοδο κορυφης την αλλη εβδομαδα...καθως οι Γερμανοι θελουν να εξαντλησουν τα χρονικα περιθώρια, οπως κανουν παντα,
για να φερουν τις διαπραγματευσεις προ τετελεσμενων γεγονοτων.

-Για να αρχισε να συμφωνει η Γερμανια με την Ελλαδα...μαλλον η Ελληνικη Κυβερνηση εκανε πισω σε καποια πραγματα τα οποια δεν γνωριζουμε ακομη ποια ειναι.

Έληξε μετά από ώρες διαβουλεύσεων το Euro Working Group της Πέμπτης - Στο Eurogroup που ξεκινάει στις 4μ.μ. την Παρασκευή η συνέχεια της διαπραγμάτευσης - Διαβάστε όλες τις εξελίξεις της Πέμπτης στις διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους ευρωπαίους εταίρους

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Eurogroup Working Group (EWG) στις Βρυξέλλες, που είχε ως αντικείμενο την προετοιμασία του αυριανού έκτακτου Eurogroup για την Ελλάδα.

Οι εκπρόσωποι των 19 υπουργών Οικονομικών εξέτασαν το ελληνικό αίτημα, έτσι όπως υπεβλήθη με την επιστολή του Ελληνα Υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και σύμφωνα με πληροφορίες ζητήθηκαν - κι έγιναν - κάποιες διευκρινήσεις προς τη γερμανική πλευρά, έτσι ώστε να καλύπτονται οι επιφυλάξεις του Βερολίνου.
Keywords
Τυχαία Θέματα