Διαβαστε στο χωνι: greek σαφαρι στην ευρωπη!

Παράλληλα με την «προβλεπόμενη διαδικασία» των νεοφιλελεύθερων «φίλτρων» (τεχνικά κλιμάκια, Euroworking Group, Eurogroup), η κυβέρνηση Τσίπρα κατέστρωσε ένα κυκλικό σχέδιο, ώστε να ενημερώσει απευθείας τους πολιτικούς ομολόγους της για τα εντυπωσιακά επιτεύγματα της ελληνικής οικονομίας.
ΑΛΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ, εντελώς! Διαφορετική, ενεργητική, στοιχειοθετημένη, με επιχειρήματα που έχουν πανευρωπαϊκό και κοινωνικό πρόσημο.

Σε αυτήν την κατεύθυνση κινείται
από την πρώτη στιγμή, στο επίπεδο των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους της, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Δεν κάθεται να περιμένει φαξ! Συγγράφει εκείνη τις προτάσεις της, τις οποίες, αφού γνωστοποιήσει πρώτα στο λαό, τις υποβάλλει με κάθε επισημότητα και τις υποστηρίζει δημόσια και διεθνώς.

Το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και την εντολή να οργώσουν την Ευρώπη έδωσε ο Τσίπρας στους υπουργούς του ενόψει ασφαλιστικού και πρώτης αξιολόγησης. Στόχος;

Να ενηµερωθούν άµεσα και από πρώτο χέρι οι εταίροι για τα επιτεύγµατα της ελληνικής κυβέρνησης, που αντανακλώνται στη θετική πορεία της ελληνικής οικονοµίας. ∆ηλαδή, να δουν τα στοιχεία µε τα µάτια τους και να πάψουν να ακούν τα µίντια...

Διαβάστε το πολυσέλιδο ρεπορτάζ Στο ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή - Δείτε, ακόμη, Στο ΧΩΝΙ:
2.069 προσλήψεις στο δημόσιο
Και αυτή την Κυριακή το ένθετο +ΕΡΓΑΣΙΑ σας παρουσιάζει τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για εργασία στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, καθώς επίσης και χρηστικές πληροφορίες για την αγορά εργασίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΔΩ
http://www.toxwni.gr/xoni-apokleistika/item/90523-greek-safari-stin-evropi

ΠΡΕΖΑ TV
17-1-2016
Keywords
Τυχαία Θέματα