Διαβαστε σημερα στο χωνι που κυκλοφορει

-Κόβουν το επίδομα σε χιλιάδες πολύτεκνους
Τα όρια καταβολής επιδόµατος θα υπολογίζονται πλέον µε βάση το "συνολικό εισόδηµα" αντί του «φορολογητέου εισοδήµατος» που ίσχυε ως σήµερα
«Κρυφή» διάταξη για χιλιάδες τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες περιλαµβάνει το νοµοσχέδιο «ενσωµάτωση της οδηγίας 2011/16/ΕΕ, ρύθµιση θεµάτων ΕΛΤΕ, αναµόρφωση του οργανισµού ΝΣΚ και άλλες διατάξεις» που ψηφίστηκε στη
Βουλή, καθώς κάνει πιο αυστηρές τις προϋποθέσεις καταβολής του σχετικού επιδόµατος.

-Στα κρυφά... ψήφισαν το ακαταδίωκτο για τους συμβούλους τους
Και όσο τα ελληνικά μίντια είχαν στρέψει το ενδιαφέρον του κόσμου στον ανασχμητισμό, η κυβέρνηση βρήκε την ευκαιρία να περάσει από τη Βουλή το ακαταδίωκτο των Νομικών Συμβούλων του κράτους!
Και τώρα αναρωτηθείτε μαζί μας: ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ τι θα περάσουν το επόμενο διάστημα;

-Δεύτερη ομολογία ΣΟΚ από το ΔΝΤ: Φοροδιαφεύγουν για να επιβιώσουν
Αδικο, παράλογο και ανίκανο βρίσκει το φοροεισπρακτικό μηχανισμό το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Πολιτικές παρεμβάσεις και αντιστάσεις εμποδίζουν τη ριζική αλλαγή του και φέρνουν νέα μέτρα το φθινόπωρο.
Τον παραλογισµό του ελληνικού φορολογικού συστήµατος περιέγραψε το ∆ιεθνές Νοµισµατικό Ταµείο σε έκθεση που κοινοποίησε και στην οποία παραδεχόταν το περιβόητο «λάθος» του προγράµµατος µεταρρυθµίσεων. Στην έκθεση του ∆ΝΤ, που τα ελληνικά κανάλια επιµένουν να αγνοούν, υπάρχουν κρίσιµες διαπιστώσεις για τα αίτια της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα µε άµεσο πολιτικό αντίκτυπο.
Keywords
Τυχαία Θέματα