ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΥΠΟΚΛΕΠΤΟΥΝ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ SPAM SMS ΚΑΙ E-MAILS...

ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ SMS,E-MAIL Ή ΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙ,ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ...ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΟΥΣ.
Ψάξε, ψάξε, δεν θα τον βρεις αυτόν που έδωσε τον αριθμό του κινητού σου στον υποψήφιο βουλευτή, που σε καλεί τώρα, στις δύο τα ξημερώματα, με SMS στο προεκλογικό του πάρτι.Η απάντηση κρύβεται στο παράνομο κύκλωμα διάθεσης προσωπικών δεδομένων: Στους περίφημους «διακινητές» που πωλούν έως και 9.000 ευρώ μία λίστα αριθμών σε υποψήφιους ή σε διαφημιστικές εταιρείες που δουλεύουν για λογαριασμό τους σε ενδιαφερόμενους.Πρόκειται συνήθως για πρώην προέδρους συλλόγων ή οργανώσεων που είχαν πρόσβαση στα στοιχεία των μελών και τα οποία τώρα «αξιοποιούν».Η εγκυρότητα, ωστόσο, παίζει ρόλο. Για παράδειγμα, προσφάτως, έγινε χοντρό παζάρι για έναν κατάλογο με 100.000 (!
Keywords
Τυχαία Θέματα