Αττικο νοσοκομειο: κοντρες για την εισοδο των ματ

«Την πρωτοφανή εισβολή των ΜΑΤ και τους προπηλακισμούς εργαζομένων στο Αττικό Νοσοκομείο», καταδικάζει η γενική συνέλευση των εργαζομένων και ρίχνει τα βέλη της στη διοίκηση του νοσοκομείου που «νομιμοποίησε την είσοδο των ΜΑΤ», ενώ έντονα αντιδρά και η ομοσπονδία νοκομειακών γιατρών. Στον αντίποδα η διοίκηση κάνει λόγο για “εποικοδομητική συνάντηση με τον υπουργό Υγείας”. Βολές ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων του Αττικού Νοσοκομείου:

“Η
γενική συνέλευση των εργαζομένων του ΑΤΤΙΚΟΥ νοσοκομείου καταδικάζει την πρωτοφανή εισβολή των ΜΑΤ και τους προπηλακισμούς εργαζομένων, γιατρών και συνοδών που διαμαρτυρόντουσαν ενάντια στην επίσκεψη - παρωδία του Υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη στο νοσοκομείο μας. Η επίθεση αυτή επιβεβαιώνει την πρόθεση της άθλιας δικομματικής κυβέρνησης να επιβάλλει το δόγμα του Νόμου και της Τάξης για να προωθήσει την αντιλαϊκή πολιτική της.
Ο Υπουργός μιας κυβέρνησης που υπονομεύει τη δημόσια υγεία, κλείνει νοσοκομεία, απολύει και θέτει σε διαθεσιμότητα προσωπικό, παραδίδει το ΕΣΥ στα επιχειρηματικά συμφέροντα είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ στο ΑΤΤΙΚΟ της αθλιότητας των ράντζων και της έλλειψης προσωπικού. Γι’ αυτό μπήκε στο νοσοκομείο από την πίσω πόρτα και μίλησε σε άδειο αμφιθέατρο (με την παρουσία 5-10 παρατρεχάμενων της διοίκησης και 15-20 πανεπιστημιακών καθηγητών), φρουρούμενος από δύο διμοιρίες των ΜΑΤ που εισέβαλαν στο νοσοκομείο.
Keywords
Τυχαία Θέματα