Ασφαλιτες...οι μπαχαλοι που εκαναν επεισοδια στο κερατσινι,για να σπασουν την ειρηνικη αντιφασιστικη πορεια #killahp

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ.
ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ" ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΜΠΑΧΑΛΟΙ,ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ,ΑΡΧΙΣΑΝ ΧΘΕΣ ΤΑ ΜΠΑΧΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ,ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΓΑΖΙΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΎΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ,ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000 ΚΟΣΜΟΥ.
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ
ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ.
---ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ---
----ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ----
«Ο φασισμός με στολή χτύπησε στο Κερατσίνι» κατήγγειλε ο δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη διάρκεια της αντιφασιστικής πορείας στη μνήμη του Παύλου Φύσσα. Στη διάρκεια των επεισοδίων, σημειώθηκαν τραυματισμοί -μεταξύ αυτών και τριών φωτορεπόρτερ- και δεκάδες προσαγωγές, εκ των οποίων 63 μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Τα επεισόδια άρχισαν πολύ νωρίς, περίπου στις 18:30, ενώ λίγη ώρα νωρίτερα η Παναγή Τσαλδάρη είχε πια γεμίσει κόσμο.

Από τις 16:00 τα πρώτα αντιφασιστικά μπλοκ είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται με συνθήματα: «Ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί». Στη συγκέντρωση συμμετείχαν όλες οι οργανώσεις της Αριστεράς, η ΚΕΕΡΦΑ, σωματεία, δημοτικές κινήσεις, μαθητικές συνελεύσεις, μπλοκ του αντιεξουσιαστικού χώρου, καθώς και το ΠΑΜΕ που διαδήλωσε ξεχωριστά. Το «παρών» έδωσε και ο πατέρας του Πακιστανού Σαχζάτ Λουκμάν που δολοφονήθηκε στα Πετράλωνα από μέλη της Χρυσής Αυγής.
Keywords
Τυχαία Θέματα