Αρχιζει σημερα το φεστιβαλ αναιρεσεις στη γεωπονικη!

Με ιδιαίτερη χαρά σας γνωστοποιούμε το πρόγραμμα συναυλιών των φετινών Αναιρέσεων. Μια πλούσια συναυλιακή πρόταση για τη νεολαία και τους εργαζόμενους με τιμή εισόδου ενίσχυσης 5 €.
Ξεχωρίζει δίχως άλλο η εμφάνιση, για πρώτη φορά στην Ελλάδα των The Last Internationale από τις ΗΠΑ, μιας από τις πιο υποσχόμενες νέες μπάντες του σύγχρονου πολιτικού ροκ
και όχι μόνο. Βέβαια το ροκ των Αναιρέσεων δεν πρόκειται να περιοριστεί στους The Last Internationale. Ιστορικά ονόματα της εγχώριας σκηνής, όπως οι Last Drive, ο Ντίνος Σαδίκης και οι Magic de Spell με τον Γιάννη Παλαμίδα, καθώς και νέα ελπιδοφόρα γκρουπ όπως οι Bazooka και οι NightKnight, διαμορφώνουν τη φετινή ροκ πρόταση των Αναιρέσεων που θα καταλάβει για 2 νύχτες την μία από τις 2 σκηνές του φεστιβάλ.
Από τις Αναιρέσεις δεν θα μπορούσε να λείψει το Hip Hop. Μετά τη περσινή εμπειρία των Ψυχόδραμα και των Rebel Diaz, ήρθε η σειρά των Στίχοιμα και του Βέβηλου να πιάσουν τα μικρόφωνα των Αναιρέσεων. Μαζί τους οι Φράξια και ο Infinik, σε ένα μεγάλο ραντεβού διαφορετικών πολιτικών τάσεων της εγχώριας hip hop σκηνής…

Και οι Αναιρέσεις δεν σταματούν εδώ, αλλά προσφέρουν ένα συναυλιακό δίδυμο που θα λατρέψετε… Τους μοναδικούς Χatzifrageta με τον αγαπημένο Φοίβο Δεληβοριά πάνω στην ίδια σκηνή. Μια πραγματικά απολαυστική συνεύρεση.
Keywords
Τυχαία Θέματα