Αποψε συγκεντρωνουμε χρηματα για τη δομη, της σκαλας συκαμινιας λεσβου #controlzed

Την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, στις 8 το βράδυ, ο Βασίλης Καμπούρης αποχαιρετά το βιβλίο του "Control Zed" με μια μικρή συγκέντρωση στον πάνω όροφο του Barrett, όπου θα διατίθενται και τα αντίτυπά του.

****To πιο σημαντικό είναι πως όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα δοθούν άμεσα στη Δομή, της Σκάλας Συκαμινιάς Λέσβου. https://www.facebook.com/Skala-Sikaminias-forefront-structures-for-the-refugees-854995107950972/ *****

Στον πάνω όροφο θα υπάρχει και donation box
για όλους όσοι θέλουν να συνδράμουν, ανεξαρτήτως του βιβλίου (που θα τιμάται, ειδικά για τη βραδιά, 6 ευρώ αντί 9). Θα χαρούμε να είστε εκεί.

Η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι, εν γένει, είμαστε καταδικασμένοι σ’ ένα αδιάκοπο πηγαινέλα. Πηγαινέλα στο εύρος των απόψεών μας, πηγαινέλα στις σχέσεις μας με τους ανθρώπους, πηγαινέλα στην κοινωνική μας θέση, πηγαινέλα στη γενικότερη, ας το πω έτσι, αντίληψη που έχουμε για τον κόσμο. Υπάρχουν, βέβαια, κι εκείνοι που είναι καταδικασμένοι σ’ ένα αδιάκοπο «πήγαινε», αλλά κι άλλοι που είναι ταγμένοι σ’ ένα συνεχές «έλα». Ένας σύγχρονος Καβάφης ίσως αναθεωρούσε το ποίημα του μεγάλου Αλεξανδρινού και έγραφε: «θα ’ρθει η στιγμή που θα χρειαστεί να πεις το μεγάλο “πήγαινε” ή το μεγάλο “έλα”».
Keywords
Τυχαία Θέματα