Αποκαλυψη! ότι κρυβουν τα μμε! το σκανδαλο του cnn στη συρια αποκαλυπτει τη διεθνη συνομωσια των μμε και των αργυρωνητων “δημοσιογραφων”! (scandal danny the zionist cnn reporter from homs)


Είναι πλέον φανερό, παρά τις προσπάθειες των αμερικανών να αποσιωπήσουν την πρωτοφανή επιχείρηση προπαγάνδας για να πέσει και η Συρία στα νύχια της περιβόητης “Αραβικής Άνοιξης” την οποία προπαγανδίζει η κυρία Κλίντον και η "Σοσιαλιστική" Διεθνής, ότι λίγα ανεξάρτητα blogs έχουν εξευτελίσει την επιχείρηση που έχουν εξαπολύσει οι ΗΠΑ και δυστυχώς έχουν παραπλανήσει ή εξαγοράσει τμήμα της ευρωπαϊκής αριστεράς.
Τόσο τα δυτικά ΜΜΕ
όσο και αραβικά (Al-Jazeera, CNN, BBC, AFP...) έχουν τεθεί κάτω από την...
 πλήρη χειραγώγηση και καθοδήγηση των ΗΠΑ. Αλλά και η περιβόητη "τρομοκρατική" οργάνωση Αλ Κάιντα στρατεύτηκε στην υπηρεσία των ΗΠΑ για την "ελευθερία" στη Συρία, μαζί με τον Ερντογάν...
Δείτε το σκάνδαλο του CNN με τον Danny, τον σιωνιστή ρεπόρτερ από την Homs, παρακολουθώντας το σχετικό ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.
Ο Danny, Σύριος με μητέρα βρετανίδα, εισήλθε στη Συρία με Συριακό διαβατήριο και αμέσως εμφανίστηκε στο CNN ως «ακτιβιστής».
Keywords
Τυχαία Θέματα