Αποκαλυψεις μοσκοβισι για την διαπραγματευση βαρουφακη και παππα αναφορικα με το ελληνικο χρεος - #mnimonio3

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΟΧΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ...
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ...
Ένα γαλλογερμανικό ντοκιμαντέρ με δεκάδες αποκαλύψεις έγινε για λογαριασμό της Ελλάδας και των επτάμηνων διαπραγματεύσεων του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με τους δανειστές.

Σε αυτό το ντοκιμαντέρ ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλωντ Γιούνκερ ρίχνει εμμέσως πλην σαφώς
τις ευθύνες για το τρίτο και σκληρότερο Μνημόνιο στον Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας για κατόρθωμα της ελληνικής κυβέρνησης.

Ο κ. Γιούνκερ αναφέρει χαρακτηριστικά πως αναρωτιόταν κάποιες φορές αλλά όχι στην πραγματικότητα εάν η ελληνική κυβέρνηση δεν ήταν μία κυβέρνηση κυνική. Αναφέρει επίσης πως "είναι ένα εξαιρετικό κατόρθωμα από την μια οι Έλληνες με φόντο μια αντιευρωπαική προπαγάνδα απέρριψαν ένα κείμενο και ένα μήνα μετά η Ελληνική κυβέρνηση να προτείνει ένα κείμενο πολύ πιο σκληρό απ' αυτό που απέρριψε ο ελληνικός λαός. Είναι ένα πραγματικό κατόρθωμα".

Παράλληλα, ο κ. Γιούνκερ σημείωσε πως η Ελλάδα δεν είχε στρατηγική επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως "ποτέ δεν κατάλαβα τη στρατηγική της Ελλάδας και πιστεύω πολύ ειλικρινά μετά απ' όσα ζήσαμε ότι η Ελλάδα δεν είχε πραγματική στρατηγική. Η στρατηγική και τα σχέδια καταστρώνονταν μέρα με την ημέρα".
Keywords
Τυχαία Θέματα