ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ FINANCIAL TIMES

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ BLOGS,ΠΕΡΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ  ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ FINANCIAL TIMES

Αποφασιστική διαγραφή των χρεών της Ελλάδας προτείνουν οι Financial Times σε δημοσίευμά τους, την Τρίτη, στο οποίο χαρακτηρίζουν «δημοσιονομικά αμφισβητήσιμη» την ελληνική κυβέρνηση.
Η γνωστή στήλη «LEX» της
βρετανικής εφημερίδας επικρίνει την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα για την αρνητική στάση που κρατά απέναντι ακόμη και στην πιο ήπια μορφή αναδιάρθρωσης και ειδικά τον επικεφαλής της ΕΚΤ Ζαν Κλοντ Τρισέ, ο οποίος υποστηρίζει πως η Ελλάδα πρέπει και μπορεί να πληρώσει τα χρέη της και πως όποιες άλλες εναλλακτικές αποτελούν «επικίνδυνο αποπροσανατολισμό».
Οι Financial Times αποδίδουν την άρνηση του κ. Τρισέ στα προβλήματα ρευστότητας που θα δημιουργηθούν για την ΕΚΤ από ενδεχόμενη αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, καθώς η Κεντρική Τράπεζα θα κληθεί να αντιμετωπίσει διαγραφές 35%-70%  που υπολογίζονται στα 40-50 δισ. ευρώ.
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα