ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΗ ΣΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΝΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ALTER

αναδημοσιευση απο http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/2011/04/alter_29.html

Τη περίοδο εκείνη λοιπόν, των παχιών αγελάδων του Αθανασούλη (2001) στο Alter, ένας γνωστός πολιτικός συντάκτης που είχε συνδέσει το όνομά του με τον ΑΝΤ1, ο Στρατής Λιαρέλης, παραιτείται απο το καναλι του Αμαρουσίου και αναλαμβάνει
-εν λευκώ- απο το σύντροφο και κουμπάρο Θανάση τη διεύθυνση του καναλιού. Ταυτοχρόνως αναλαμβάνει και τον εξοπλισμό του καναλίου με υλικό τελευταίας ψηφιακής τεχνολογίας. Τώρα με ποιές τεχνικές γνώσεις ένας δημοσιογράφος θα χειριζόταν τον εξοπλισμό 20 δισεκατομμυρίων δραχμών ενός καναλίου, είναι ένα ερώτημα που δεν απαντήθηκε ΠΟΤΕ μαζί με πολλά άλλα που το συνόδευαν. Λέγεται μάλιστα οτι οι ισραηλινοί που ανέλαβαν να στήσουν το 3D στούντιο του καναλιού αμοίβονταν με 35 οοο δραχμές την ώρα. Μαζί με τον Λιαρέλλη παραιτούνται και οι δύο δημοσιογράφοι παραγωγοί του ANT1, Τσιακανίκας και Θωμάκος, για να αναλάβουν διευθυντικά πόστα στο Alter.Ο ένας διευθυντής ενημερωτικών εκπομπών και ο άλλος διευθυντής παραγωγής.
Την ίδια περίοδο ο Λιαρέλλης προσφέρει μισθούς που ξεπερνούν το ενάμιση εκατομμύριο δραχμές σε έμπειρους ρεπόρτερ άλλων καναλιών που πληρώνονταν με 400 000 δραχμές για να τους εντάξει στο δυναμικό του Alter. Ταυτοχρόνως αναζητείται και το πρόσωπο που θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Το μικρό χρονικό διάστημα που παρουσιαστής των ειδήσεων υπήρξε ο Λιαρέλλης αποτελεί την πρώτη θλιβερή παρένθεση στην πορεία του καναλιού...! Τα αποτελέσματα ήταν άκρως απογοητευτικά καθώς η προφορά του θύμιζε περισσότερο ...σαρακατσάνο βοσκό παρά παρουσιαστή ειδήσεων.
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα