Απο τον φεβρουαριο του 2012 γνωριζε η ευπ τη δραση του γιαννη λαγου...κι ομως τον αφησαν να κατεβει στις εκλογεσ!!!

Μία απόρρητη έκθεση της ΕΥΠ καίει το βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό. Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Τα Νέα”, πρόκειται για ένα άτομο «πολυσχιδή δράση στον υπόκοσμο», που έχει προσαχθεί ουκ ολίγες φορές σε αστυνομικά τμήματα τόσο σε Αθήνα όσο και σε Θεσσαλονίκη.
Όπλα,
μαστροπεία, εκβιασμοί, προστασία σε μαγαζιά της νύχτας, διακίνηση γυναικών με σκοπό την πορνεία και παράνομη οπλοφορία είναι μόνο μερικά από όσα περιλαμβάνονται στο φάκελο του βουλευτή. Η έκθεση είχε συνταχθεί από το Φεβρουάριο του 2012. Το υπουργείο Δημοσίας Τάξης φαίνεται ότι γνώριζε από τότε το βίο και την πολιτεία των Χρυσαυγιτών, ωστόσο η έκεθση παρέμεινε στο συρτάρι. Η Χρυσή Αυγή έγινε κοινοβουλευτικό κόμμα και τα πράγματα προσωρινά άλλαξαν,αναφερει το http://www.koutipandoras.gr/.
Εμεις ρωταμε...
Η ΕΥΠ...παρακολουθουσε μονο τον Γιαννη Λαγο;;;
Δεν παρακολουθουσε και τα υπολοιπα στελεχη της Χρυσης Αυγης;
Μονο η ΕΥΠ γνωριζε για τη δραση του Λαγου απο τον 2/2012;;;Οι αρμοδιοι υπουργοι οχι;;
Τα στοιχεια που βγαινουν στη φορα,μιλουν για παρακολουθησεις στελεχων της νεοναζιστικης οργανωσης,Χρυση Αυγη...πριν τις εκλογες...που σημαινει πως οι μυστικες υπηρεσιες...ηξεραν,κατεγραφαν,παρακολουθουσαν και αφηναν ανενοχλητους τους φασιστες να κανουν εγκληματα...ωστε να φτιαξουν το δολοφονικο τους "βιογραφικο"...και "οταν ερθει η καταλληλη στιγμη¨,να τα βγαλουν ολα στη φορα χτιζοντας το πραγματικο-ποινικο τους προφιλ.
Συνεπως,ολοι ηταν συνενοχοι στα εγκληματα, με τη σιωπη τους...
Ολοι ηξεραν για ολους...αλλα κανεις δεν μιλαγε.
Αυτα,για να μην δουλευομαστε...επειδη ξαφνικα πεφτουν ολοι απο τα συννεφα...
Φανταστειτε πως αυτα που βγαινουν τωρα στη φορα,μαλλον ειναι μονο, ενα μικρο δειγμα της πραγματικοτητας...
ΥΓ.Πολυ μαλακες οι φασιστες...Μιλαγαν για ολες τις βρωμοδουλειες τους μεσω κινητων τηλεφωνων...ενω ηξεραν πως τα παντα καταγραφονται!!! .....

ΠΡΕΖΑ TV
2-10-2013
Keywords
Τυχαία Θέματα